Přání

Přání

Anotace: Vyznání pro mého přítele Milana,který pro mě znamená vše.

Kouzelného dědečka bych tolik potkat chtěla,
ne však tři,nýbrž pouze jediné přání,
bych já měla.Abych vedle Tebe stále mohla být,
nemusela o Tvé přítomnosti jenom snít.
Ctěla bych mít vedle sebe Tebe,
mé srdce hoří láskou a přitom mrazem zebe.
To po čem toužím,jsi právě TY,
aby byli štastné,všechny naše dny!!!
Autor Rebelka21, 07.02.2010
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí