Z beztělí..

Z beztělí..

Anotace: ..uletět..

Mrazí noc za okny,
vleptaná do římsy,
labutě letěly
se zvony z trávy.
Padaly pod lokny,
padaly za kýmsi,
perutě v beztělí,
z trávy enklávy.
Krajiny bělostné,
spoutané v postroje,
labutě letěly
po hlavě dolů.
Byly víc žalostné,
v křídlení bez boje.

Anebo z beztělí
ulétnem spolu!
Autor Mirka Hedbávná, 08.02.2010
Přečteno 434x
Tipy 32
Poslední tipující: Krahujec, Dreamer.In.The.Inside, Maura, hypertenze, modrá..., Bíša, Kars, Jiří I.Zahradník, CULIKATÁ, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný...podobně si hrajem se slovíčky...ty máš beztělí...já mám nedívání

10.02.2010 17:28:00 | Jiří I.Zahradník

fííí...

09.02.2010 12:37:00 | enigman

Ulétnem z beztělí,
skončíme v jeteli.
Nad námi labutě,
já v trávě dlabu tě...
... Proč bychom nesměli?

09.02.2010 01:34:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí