Broučkovi

Broučkovi

Anotace: Broučkovi

Vím že už dávno jsi sama
a že ještě nejsi vdaná
pust mě k sobě trochu blíž
at mou lásku ucítíš.

Já nechci toho až tak moc
já všiml si že tajně voláš o pomoc.

Voláš tam do dáli
kde lišky dávají dobrou noc
já stále slyším Tvůj hlas
já chci Ti pomoci lásko včas.

Otevři srdíčko otevři ho do kořán
miluji Tě k zbláznění
není to jen mámení.

Dítě by si chtěla
to dobře vím
nebudu tlačiti
budu si Tě vážiti.

Nečekej na nic
a věř mi naplno
chlap který lže
nestojí za nic.

Jsem tady jen pro Tebe lásko
snesu Ti modré z nebe
lásko já chci jen Tebe.
Autor betmen71, 10.02.2010
Přečteno 535x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

kéž by všichni byly takový..jinak moc hezká..ST

23.02.2010 14:07:00 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí