Konec jednoho okouzlení

Konec jednoho okouzlení

Anotace: ...co se stane když uvěříte cizímu člověku.

Vzal sis srdce moje,
já chtěla si vzít to tvoje.
Ty ucuknul jsi přede mnou,
a zem propadla se podemnou.

Jiné dívce verše skládáš,
do jejích rukou se vkládáš.
Mě vymlouváš tyto řeči,
a já sem po nich jako v křeči.

Jak věřit Ti mám,
když poved si mě.
Jak věřit tvým hrám,
Ty zlomil jsi mě.
Autor lonelymaiden, 10.02.2010
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí