Poklony ti skládat?

Poklony ti skládat?

Anotace: Taková krátká.

Sbírka: Vyznání

Jarní poupě, lotosový květ,
nic než ty nenahradí svět.
Nebe modré, světlé barvy,
co chce voják, odznaky a šarpy?
Ne...
Ne...
Chce tebe!

Růže voní v sadě rudne,
avšak její krása vedle tebe studne.
Hvězdy krásné,
jak tvoje oči, zářící a jasné.

Každý chce jen sebe,
já však chci jen tebe.
Prosím?
Má cenu žádat?
Má cenu poklony ti skládat?
Prosím?
Autor Štětice, 11.02.2010
Přečteno 509x
Tipy 7
Poslední tipující: oběžnice, jammes, ilona, hypertenze
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí