Tak nebezpečně daleko...

Tak nebezpečně daleko...

Anotace: ...tak nebezpečně blízko.

Tak nebezpečně blízko,
až tají se mi dech.
Tak nebezpečně blízko,
obejmi mě, nebo navždy nech.

Já nevinná, ty vinný,
já ráda mám, ty chceš.
Sobecky, nezvažuješ činy,
sklopím oči... ty nechápeš.

Tak nebezpečně daleko,
až moje srdce pláče.
Tak nebezpečně daleko,
i z oka slza teče.
Autor Striptérka, 11.02.2010
Přečteno 344x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Ejí, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí