Já jsem Tvůj a Ty jsi má.

Já jsem Tvůj a Ty jsi má.

Anotace: Co k tomu napsat?Vůbec nemám ponětí.

Já sem Tvůj a Ty si má,
tak navždy při mě stůj.
Ruku mou ve svých dlaních hřej
a své nejtajnější přání si přej.
Líbej mě po celém těle,
chci se Ti oddat celej.
Mráz po zádech mi běhá,
Tvou láskou sem si jist.
Jen Ty mě můžeš udělat štastným.
MILUJI TĚ!!!
Autor Rebelka21, 13.02.2010
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí