připraveno

připraveno

Anotace: někdy se nemusí připravit jenom mozek :)

Dneska jsem našla
své srdce v kapse
jako by chtělo
utéci lásce

Vzala jsem ho do dlaně
proklouzlo mi mezi prsty
utíkalo ode mě
"Běžím splatit staré resty!"

Tak jsem si tak chodila
pár dní klidně bez srdce
Vrátilo se s úsměvem
"Ready k další pohádce!" :)
Autor GirlFromTheRain, 13.02.2010
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí