Spolu

Spolu

Anotace: :)

Když se setmí a já jdu spát,
příjdou mi myšlenky, musím vzpomínat.
Na tebe, na tvou krásnou tvář,
ze vspomínek se skládá obraz.

Rudé tvé líce,
dech a mé plíce,
když mrznem někde spolu,
mrznem ale spolu.

Když chytneš mne za ruku,
mám pocit,--
přidám do kroku,--
že jsme navždy spolu.

Když políbíš mne
na mé suché rty,
po zbytek dne --
šílím...

Když podívám se ti do očí,
svět se všechen roztočí.
Jen jeden svět, jen my dva, --
spolu...

Když sem s tebou --
musím se pořád smát,
bez tebe jsem ale smutná,
musím ti ti to psát...

Je to lehké vždyť ty víš,
Miluji tě a ty to neslyšíš....
Autor sypinka, 14.02.2010
Přečteno 577x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Kay Stziva, harmony
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí