Vyznání mému příteli...

Vyznání mému příteli...

Anotace: Když jsem včera v noci nemohla spát a přemýšlela,proč je život tak zlý a krutý k těm,kteří se milují,napadla mě tahle básnička,kterou věnuji svému Myšáčkovi.

Ty jsi má láska,můj tajný spněný sen,
vedle Tebe je štastný,každý můj den.
Ty jsi můj život,Ty jsi má síla,
Ty jsi můj anděl i má ztracená víra.
Ty jsi můj ochránce,můj celičký svět,
nenech mě čekat,vrať se mi zpět!!!
Proč trápíme se oba dál,
jakoby nám naší sílu,
nědo cizí všechnu vzal?
Proč,nejsme spolu i když tolik oba chceme?
Na to ,nám nikdo odpovědět nedovede!!!
Autor Rebelka21, 14.02.2010
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: PPetrushka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přátelství je moc důležité ...ST.

14.02.2010 17:27:00 | Acham

Moc krásné.

14.02.2010 15:46:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí