Letě tmou..

Letě tmou..

Anotace: .. počítám

Letě tmou počítám vesmírná tělesa
ač konečný počet hvězd nelze určit
na displeji číslo nestoupá, neklesá
kdepak si hrst dalších nul můžu půjčit?

v Binary Coded Decimal jde to líp
sedmsegmentová numera svítí
netopýří sluch sečte vše bez pochyb
vyslaný ultrazvuk hvězdy odchytí

i nejvzdálenější vracejí odraz
receptor provádí skutečné divy
stejně odpověď na konkrétní dotaz
není, netopýrů - těch vědychtivých

zásadou je motto "umět tmu slyšet"
pojď taky poslouchat, co hvězdy řeknou
chceš-li mít celý můj říše hvězd výčet
dokud svou zář ráno v den nepřevléknou
Autor Petbab, 15.02.2010
Přečteno 307x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, toužím.jít.dál, Psavec, zelená víla, labuť, Kars, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hvězdná láska...hvězdný vesmír...hvězdné verše...

16.02.2010 15:39:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí