Tys mým....

Tys mým....

Anotace: Chtěla bych dokázat sobě,Tobě i ostatním,že TY jsi opravdu mojí osudovou a životní láskou.Tak už mi konečně Myšáčku věř,že Tě moc moc moc miluji!!!

Tys mým štěstím,
tys mou láskou,
tys mým životem,
tys mou sázkou.
Tys mým pokladem,
tys mým světlem,
tys mým trápením,
tys mým srdečním tepem.
Snad proto méně bych Tě milovat měla,
abych později Tvým odchodem,
tolik netrpěla.
Jenže jak svou lásku zvládat mám,
když neustále Tě vedle sebe postrádám???
Autor Rebelka21, 15.02.2010
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí