Možná,že.....

Možná,že.....

Anotace: Být druhou znamená prohrát!!!!

Možná,že chceš se mnou jednou žít,
možná,že chceš si mě i jednou vzít.
Já však v srdíčku velký zmatek mám,
i když se na Tebe stále usmívám!!!
Dej mi prosím novou sílu,
abych našla další víru.
Chci i nadále věřit,že jsem to JÁ,
ve Tvém životě,láska Tvá jediná!!!
Autor Rebelka21, 15.02.2010
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí