Nejkrásnější Valentýn

Nejkrásnější Valentýn

Anotace: Pro broučka

Myslím na Tebe každou vteřinou,
jaké bylo naše setkání,
myšlenky plujou mi hlavinou,
vše se k lásce přiklání.

Oba jsme si několik zklamání zažili,
i přes to se snažíme milovat,
žene nás to k tomu, abychom se více snažili
a přestali chybovat.

Našla jsem si štěstí svoje,
radost a smích se dostavil,
chci být jen Tvoje,
čas se rázem zastavil.

Valentýsnké setkání krásné,
den, kdy jsem se zamilovala,
do Tebe lásko, to je jasné,
ráda bych se k Tobě nyní tulila.
Autor Zamillka, 17.02.2010
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí