Broučínku....

Broučínku....

Anotace: Každé vyznání lásky je krásné,když je od toho kdo miluje vás a vy jeho.

Broučínku už hajinkám
A dávám průchod myšlenkám.
Myslím na Tebe,
Jak moc Tě miluju,
Koukám se do nebe,
Obloze děkuju.
Za to, že poslalo mi anděla,
Co život můj překrásným dělá…

Spinkat vedle Tvého těla,
Moc lásko, moc bych teď chtěla.
A tak oči zavírám
A fantazii nechávám,
Ať s představou si pohraje,
Že já vedle Tebe lehám,
Líbám Tě na čelo,
Aby spinkat se Ti krásně chtělo.
Autor Rebelka21, 17.02.2010
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí