pro Tebe****

pro Tebe****

Anotace: ************

Lásko-už mi neubližuj,
Jen mne prosím čistě miluj.
Už víš že ti neublížím,
S láskou přece k tobě vzhlížím.
Život je tak krátký přece,
Plyne tak jak voda v řece.
Tak mne stiskni pevně k sobě,
Bez Tebe mám duši v hrobě.
Už otevři srdce svoje,
Já ti dávno dala moje…
Autor kokyno, 17.02.2010
Přečteno 697x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, Elisha, Pevya, Juraj Hrom, hašlerka, Květka Š., CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak tohle je opravdu dobrý,a hlavně vím,že je to také stopricentně upřímné

03.03.2010 10:10:00 | Jaman007

Tak tohle je opravdu dobrý,a hlavně vím,že je to také stoprocentně upřímné

03.03.2010 10:10:00 | Jaman007

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí