Skláním se před tebou

Skláním se před tebou

Anotace: Skládám hold!všem těm:)

Klaním se mistrům trpaslíkům
co ukovali tvou duši
tak pevnou a věrnou.

Uctívám elfy co vyspívali
tvoje city a do srdce je vyryly.
Při svitu luny se modlili

Tleskám stromům co krásou tě obdařili,
tvé vlasy se listům podobaly.
Tváře jako růžičky.
přesto bodnout ty se nebojíš,
svoje srdce si pevně chráníš.

Přesto nejvědší hold patří mistrům tesařům
co tě z dračí pevností vzali,
život ti vdechli.

Poprvé já spatřil sem tě v tomto létě,
uchvátila si mě.

Jsi ten nejvědší poklad na tomto světe,
a já zasloužil sem si tě přece.
čím to jak a proč?

Miluji tě
Autor Žirafčátko, 18.02.2010
Přečteno 427x
Tipy 9
Poslední tipující: Sweet KiWi, carodejka, Admen, Markéta Hl., pamp_elka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nuž vidím že víš, krasně napsané a přeji jen to dobré.

14.04.2010 15:22:00 | carodejka

pěkná a milá

18.02.2010 17:13:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí