Do tiaže..

Do tiaže..

Anotace: .. Zeme

Do tiaže Zeme premiestnim sa
k zhmotneniu spustiť iniciáciu
kiež by som bol len voš, či krysa
túžim dať schránku svojmu ráciu

kde nič, tu nič, stále nič nie som
nevlastním z tela ani at6m
hororu vacui hnaný desom
skúšam vzniknúť Big Bangu skratom

vesmíru sa to podarilo
prečo potom mne nie? ach, beda
do ktorej z dimenzií sa skrylo
moje telo, do konca sveta

nenájdem, nevylovím z prítmia
poldimenzie, čo je i nie je
skús bozkom z lásky prebudiť ma
začul som cmuk.. sa niečo deje?
Autor Petbab, 20.02.2010
Přečteno 294x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, labuť, Lota, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí