Chceš mě...?

Chceš mě...?

Anotace: Další z krásných vyznání od mého přítele Milana,kterého velmi miluji.

Já rád Tě mám, svojí lásku Ti dám. Budeme spolu žít a rádi se mít. Jestli Tě nebudu mít, nechci bez Tebe žít. Chtěl bych Tě mít rád a svoji lásku Ti dát. Chtěl bych Tě u sebe mít a ne jen o Tobě snít. Nevím však jestli Ty stejné představy máš, lásku zda-li mi dáš. Nechtěla bys se mnou chodit a za ruku se vodit?? Na tuto báseň mi odepiš prosím, protože já Tě v mysli stále nosím.
Autor Rebelka21, 20.02.2010
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí