Dilema

Dilema

Anotace: ..mám zvláštní dilema

Nemám důvod brečet
nemám důvod se smát
nemám důvod klečet
a už vůbec ne stát

Jen sám sebe se ptát
jak to udělat
Přece nebudu lhát
s vlastním srdcem se prát

Cítit a milovat
snaha nic nepojebat
začínám se trochu bát
Tenhle papír roztrhat?

či snad jí ho ukázat?
nebude se mi smát?
odpovědi bych chtěl znát
jenžě jak je získat?
od srdce dostat mat

Přestanu si na snílka hrát
o skutečné realitě nechám si zdát
měl bych se už vzdát
a v životě pokračovat
není za co se kát.
Autor Tvůj kamarád Kodein, 20.02.2010
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Druhý řádek ve třetím verši mě pobavil :D
Určitě jí sděl své city
třeba její láskou jsi ty.

:)

18.03.2010 23:18:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí