V misce čaje

V misce čaje

Anotace: čekala jsem...

V temné noci pod hvězdami
světla měst se odráží.
Vidíš ten most napříč řeky?
Liduprázné nádraží?

Vítr sčesal plavé vlasy,
smích unáší do dáli.
Vyprávěl jsi u genmaichi.
Tak dlouho jsme čekali...

Nezapomenout ten večer
v misce čaje chladnoucí,
nevracet se k minulosti,
prožívat dny budoucí.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 21.02.2010
Přečteno 315x
Tipy 23
Poslední tipující: Denael, bosonožka, CRASH, Roman.Tycka, TetaKazi, slečna.závist, SharonCM, Holis, labuť, ilona, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Nevracet se k minulosti...!
zapíšu si to za uši ;-)
(ale těžko to dodržím...)

06.03.2010 00:03:00 | TetaKazi

krásné ...

27.02.2010 12:05:00 | slečna.závist

Nevracet se k minulosti
prožívat dny budoucí-kéž by to bylo tak jednoduché

21.02.2010 08:01:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí