Láska

Láska

Anotace: je...

Vítr vane špatné zprávy
že zákon o Lásce je
právoplatný...

Zmuchlaný papír se dvěma
razítky.Milá slečno, hoďte
ho do sbírky...

Za vitrínu kde se práší
moje vzpomínky se tam
dávno našly...

Na okno pod bodem mrazu
nakresli svojí Lásce trasu.

Cestu klikatou jako hříšné
nebe.Pod ohněm vidím jen a
jen Tebe...

Zebou mně dlaně a čas běží
Papír zmuchlaný tu pořád
leží.

A..Já svému tělu dávám vale
Hele Lásko...Miluji Tě.....

...........ALE..............
Autor Kett, 21.02.2010
Přečteno 479x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Metcheque, Psavec, WhiteSkull, hašlerka, Mbonita, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí