přiznání

přiznání

Anotace: ... ale proč ...

.
nechtěl tě a
tvůj lak ztratil
tož jen žije
bez nebe

a taky jde to

i když špína
plným dřezem
vykoukává
rozpustilá

přes tvůj stín

jí už nevaří
ty tvý dobrý
jako kdysi
ke snídani
natvrdo
lektvary
čajový

a potom, když
opravdu musí
skrze měkká
svá vzezření
nedivoká
tak se
vzteká

a bez puků
žehlí jim
oba rukávy
jistě lepší
než byly
tvé kdysi

řekni jen
statečně
proč ten vůl
už zase dnes
píše nové
tak zbytečné
přiznání

přibíjené

všem košilím

a na
pláni
široširé

a bez plotů

potom tebe na kůly bije

?
.
Autor a_tao, 22.02.2010
Přečteno 526x
Tipy 15
Poslední tipující: Lota, hašlerka, 6thSun, labuť, Mbonita, WhiteSkull, ilona, Bíša, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*
vyzvání
přiznání
vyznání
*

10.03.2010 23:04:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí