Napořád

Napořád

Anotace: ...

Až budeš doma prohlížet si obrázek
Který Ti připomíná krásu
Až budeš cítit úzkost a oči budou hledat další pár

Až budeš vědět odpovědi na všechny ze všech otázek
Až budeš toužit po duetu s dalším z hlasů
Namaluješ srdce, které dostala jsem jako dar

Jsi tady, u mě, a napořád zůstaneš
Jsi tady a Tvá ústa od mých dělí milimetr prostoru
Jsi tady, u mě, a nespěcháš , a zůstaneš
Zůstaneš tady, ve mě, díky Tobě a díky Amoru
Autor Koza, 23.02.2010
Přečteno 638x
Tipy 22
Poslední tipující: tato22, PIPSQUEAK, kroužek, Niky88, zelená víla, divoska_jaja, Jiří I.Zahradník, Beepat, Oťas, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš krásně, něžně a velice dobře se Tvé básně čtou. :-)

07.04.2010 08:59:00 | Agatka

Moc krásná a něžná ...ST!

17.03.2010 14:17:00 | Beepat

Moc hezké, něžné vyznání.

23.02.2010 12:11:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí