Nesnáším slovo láska

Nesnáším slovo láska

Anotace: viz. název

Nesnáším slovo láska
už jeho zvuk
a rýmy
které nejdou vymyslet
aniž by to bylo klišé

Nesnáším slovo láska
vypouštějí ho z huby
hlupáci
a naivní sráči
kteří věří ve věrnost

Nesnáším slovo láska
skloňuje se ve všech pádech
dokonce se může stát i verbem finitem
to nesnáším ještě víc

Nesnáším slovo láska
nesnáším
jsem marnotratný přížívník
té opice
jménem láska

Zatracenci
vždy mívají dobrou mysl
tak udržujme...raz, dva, tři
Autor Margaritta Nunwier, 23.02.2010
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Metcheque
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí