Vím

Vím

Anotace: Teď už to opravdu vím..

Všude kolem Nás je spousta bolu
Když miluji tak stejně nejsme spolu

Vím...

Já volnost chci tobě a tvému srdci dát
A pevně věřím že to přijmeš a budeš rád

Vím...

Že v životě teprve svou hvězdu objevíš
Že za pár let mi možná řekneš Dík

Vím...

Když ti sbohem dám že tvé srdce nepotrhám
Že velkou sílu máš že v životě svou cenu znáš

Vím...

Že jsi vyjímečný člověk že dokážeš dávat i brát
A za to jsem osudu vděčná že jsem tě mohla znát

Teď už to opravdu Vím...
Autor Kett, 04.11.2004
Přečteno 1127x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Je to hezký zjištění.

15.03.2006 17:51:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí