čím vším?

čím vším?

Anotace: nevim jestli povedené či ne.. každopádně je to určeno holkám :D ony už si přeberou co se pod čím skrývá .. alepoň doufám .. kdo má zájem tak ---> go

jsem chladivým vánkem jež provází potůčky

tvého štěstí a dodává jím energii spádu

jsem dotekem jež laská tvé lalůčky

jsem zlodějem a tvůj polibek z úst ti kradu

.

jsem kostkou ledu jež tě v podbřišku studí

jsem rosou na tvém nahém těle jež vteřinu

co vteřinu stále v novou kapku se rodí

a chtivě stéká do touhou zachváceného klínu

.

jsem teplo jež spaluje tvé tělo horkostí

jsem přáním nevšedních dnů

jsem tvým hříchém, jsem klíčem k tvé cudnosti

jsem princem, milencem tvých tajných milostných snů

.

.

.

.

-----------------------------
Autor Jan Střelec, 04.11.2004
Přečteno 628x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí