Naivita

Naivita

Anotace: Chladné vyznání

I to nejchladnější srdce,
láska v teplo promění.
Proč tvé srdce to necití?
Vždyť já Te tolik miluju.

Při každém slovu myslím na Tebe,
mé myšlenky jsou vzdálené.
Vzdálené ve světe snění,
tam smutek v srdci není.

Mé oči, když s tvými se setkají,
zábrany me roztají,
však teplo salajíc mnou,
nedovolí jít za Tebou.

Tvůj chladný pohled mě nebolí,
však bojím se ho narušit.
Nechci zasáhnout do tvých snů,
proto Tě raději mýjím.

Čas plyne dál,
nevydržím déle čekati.
Pešením je smrt má,
z lásky je však nevinná.
Autor Lucy666, 28.02.2010
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí