Klíč

Klíč

Anotace: Kdo by to byl řekl, že jeden večer dokáže podnítit k napsání něčeho na toto téma...věnováno B.

Můžeš Přírodu
uvěznit v kleci?
Můžeš řekám
zabránit téci?

Můžeš svit měsíce
do láhve lapit?
Na nebi se koupat
a z hvězd se napít?

Vzít své srdce
a vytáhnout je ven?
Snít svůj život
a žít svůj sen?

Přívolat bouři
a slunce odnést pryč?
K tomuhle všemu
je jenom láska klíč.

Nestačí ji mít,
musíš ji předat dál.
Tak vezmi si mé srdce,
když svoje jsi mi dal...
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 02.03.2010
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí