Jsem...

Jsem...

Anotace: Milovat a být milována,je dar zhůry.Važte si každé lásky,která vás potká,ať už je krátká,nebo dlouhá.

Jsem dech, co voní z Tvých úst. Jsem ta, co s Tebou chce navěky růst. Jsem lesk na krásném obrázku. Jsem ta, co právo má na lásku. Jsem myška v šedém kožíšku. Jsem ta, co zahřívá Tě v pelíšku. Jsem každá Tvá denní myšlenka. Jsem a navždy zůstanu Tvoje milenka. Jsem koťátko, co spokojeně přede. Jsem ta, co bez Tebe žít nedovede. Jsem ta, co nikdy nedá v sázku naši krásnou a romantickou lásku.
Autor Rebelka21, 02.03.2010
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: L. Šebestián Borský, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobře!

03.03.2010 09:40:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí