Hořká minulost

Hořká minulost

Anotace: Báseň o lásce a zklamání. O dvou lidech, o dvou odloučených srdcích. Co pro nás vlastně láska znamená?

Byl jsi pro mě jediný princ na bílém koni,
nevím jak ti říct,
co hlavou se mi honí.

Po temné noci přijde nový den,
k ránu se mi zdál překrásný sen.
Sen o tobě.
O nás dvou.
O tom, jak plujeme oblohou.
Brázdíme mračna,
plujeme Slunci vstříc,
nad naším osudem netápeme víc.

Přesto se vzbudím a je mi až zle,
když zjistím, že nejsi vedle mne.

Zdál se mi sen o tobě a o mne…
Na srdce neseme těžké břímě.

Jsi moje naděje, jenž mi sílu dává,
Jsi moje touha, která nikdy nepřestává.
Jsi moje láska,
jsi můj žal,
jsi vše,co mi Bůh dal.
Autor lověnka, 06.03.2010
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí