přišel

přišel

Anotace: ... a neví ...

.
přišel si dnes pro pohlazení
a půjde po něm zase dál
stojí proto mezi dveřmi
a neví, co by povídal

obě dvě souvislý věty
pro tebe včera připravený
tvůj pohled mu ze rtů svál
a teď tu stojí a ví jen jedno

že málem přerazil se
jak za tebou pospíchal
a přitom cucal si palec
krvavý od čerstvé růže

tak už se přestaň tvářit
vezmi svou růži
a bouchni
dveřmi

aby se zas trápil sám
.
Autor a_tao, 07.03.2010
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Churry, Lota, Mbonita, labuť, Alan Black, betmen71
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí