II

II

Anotace: ...

Tančíš jak víla na palouku
slunce Tě hladí ve vlasech
duha se sklání do oblouku
a Tvoje krása bere dech
Ve vlhké trávě v raní rose
pozvolna plují jak mraky na nebi
Tvé malé něžné nožky bosé
jsi víla o niž zdá se mi
Královna srdce které nosím
příčina mě věčné radosti
tak buďte má o to Vás prosím
tak buďte má Vaše výsosti
Buďte má do konce života
ať zlostí pukne samota.
Autor Frosty28, 08.03.2010
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: zelená víla, ilona, Houda, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí