Pod pohádkovou peřinou

Pod pohádkovou peřinou

Anotace: ...

Pod pohádkovou peřinou
potkal jsem vílu s vůní snů
nikdy ji nevyměním za jinou
navěky bude mou milou
až do konce mých dlouhých dnů
S ní chci být od teď na pořád
je vším co mé srdce žádá si
ve dne v noci se milovat
a mezi tím si spolu hrát
s blištivou perlou od krásy.
Autor Frosty28, 08.03.2010
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí