Stále na tebe myslím.

Stále na tebe myslím.

Anotace: ...

Sedl jsem si ke compu
a stáhl pěknej beat
zamyšleně poslouchám
snažím se do něj vžít
a tu lásku do něj vrýt
a ty city tam dát
hýčkám Tě
líbám Tě
mám Tě moc rád

teď píšu Ti tu báseň
a udělám z ní sonet
popíšu Ti všechno
už nebude to bolet

prostě jednou takhle z rána
se ve mě něco stalo
jenom ty víš
co nám přátelství dalo

jsem za něj rád
a navždy budu vděčný
jsem tvoje kniha
tak si mě prosím přečti
a nesuď mě podle obalu
přeskoč ten první dojem

chceš moje doteky?
budu tvým bohem...

teď chci Tě mít u sebe
chci Tě mít tady
chci cítit jen tebe
a hýčkat tvé vnady

jsi úžasně chytrá
nejlepší..
nejhezčí..
dívka která vždy jenom vede
ať se děje
co se děje
ty budeš vždy jediná
která srdce mé
úsměvem svede...
Autor Pučik, 10.03.2010
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, CULIKATÁ, ilona, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To snad ani není možné,aby Tě nemilovala-tolik lásky ve slovech:-)

10.03.2010 22:22:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí