Zlý sen

Zlý sen

Anotace: Moje uplně první básnička

Když jsem oči otevřela už jsi byl pryč
teď tu tančím na pochybách, byl to jen chtíč?
Zlomil jsi mi moje srdce - prokletá noc
tvoje ústa i tvé ruce strácejí moc
to srdce teď krvácí a to jsem nechtěla
láska je hřích, zamilovat jsem se nesměla
a to je můj trest asi prokletá jsem
je to noční můra prostě zlý sen
nahlas tě milovat a tiše nenávidět
už nikdy ani ve snu tě nechci vidět
Jsem strašně ospalá, ale nechci jít spát
prostě mám strach, že se mi budeš zdát.
Autor Tess312, 10.03.2010
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Muscl, Houda, CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu :)

17.03.2010 13:25:00 | WAYWARD

bodík za první báseň ti dám...:-))

11.03.2010 12:02:00 | Houda

básnička se mi líbí :-)

10.03.2010 20:55:00 | Kett

Vítám Tě mezi námi a přeji, ať se Ti tu líbí.

10.03.2010 20:45:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí