Druhá v řadě

Druhá v řadě

Anotace: Starší, zralejší, sobečtější. I takoví lidé jsou.

Starší muž ukradl srdce tvé,
skoro jak ostrý nůž, otevřel zakleté.
Nemohl tušit, co tobě způsobil,
když klidně odešel, klíč zase zahodil.
Vědělas kde žije, měla jsi na něj číslo,
s manželkou po boku -
není však pro tebe místo.
Všichni tě od něj zrazovali,
tvou vytrvalost proklínali.
Nemohla jsi přece vědět,
že špatné se v horší promění.
Třeba měla jsi jen zůstat sedět
a ne tomu muži dávat znamení.
Nevšiml by si tě
a život šel klidně dál,
Proč jsi jen rozhodila sítě,
proč jsi přijala pozvání na ten bál?
Autor Mania Dardeville, 11.03.2010
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Labanda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st starší nebo mladší stejně kradou srdce :(

11.03.2010 05:58:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí