Po letech

Po letech

Anotace: :)

Chtěl bych se zase vrátit
do prázdnin zalitých sluncem
kde nebyl čas se trápit
kde jsem byl svého štěstí strůjcem.

Chtěl bych zas dlaněmi česat
tvé letně provoněné kadeře
do náruče tě s láskou vměstnat
a hladit tě podél páteře.

Jsou už mimo tyhle časy?
Je ta chvíle ztracená?
oč máš barvitější řasy
o to víc jsi vzdálená.

Jen se tak ohlídnu za stínem svého já
pomalu se šinu životem
nevím co to všechno znamená
jdu jen krok za krokem.

Kdeže loňské sněhy jsou
a co teprve ty vzdálené
kde je ten čas kdys byla mou
v hlavě to mám zmatené.

Zašlo slunce za zemi
která se mnou stále točí
marně hledám zázemí
ve tvých smutných očích.

Nic neříkej a přitul se
to roztaví i zmrzlý led
k uchu mému nakloň se
se slovy: ,,chci tě hned!''
Autor Ďábel sám, 11.03.2010
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, isisleo, hanele m., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

03.04.2024 14:25:19 | mkinka

Lásce zdar!:-).Líbí moooc!!!

11.03.2010 15:35:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí