Blondýnko

Blondýnko

Anotace: ...další z nepřeberného množství zkušeností s padáním na hubu... tak trochu evergreen :(

Sbírka: Třesky plesky

Blondýnko,
co stojíš u baru
popíjíš vínko

jsi krásná
jsi milá
jako ze sna

Stačilo pár slovíček
a vyzývavých pohledů
zpod svůdných víček

Líbáš vášnivě na rty
šlo to lehce dosti
a mě srdce puká bolestí…

Víš proč?
Snadné to je
rty co líbáš
nejsou moje

Jen přilož si polínko
pod kotel mé bolesti,

…blondýnko…
Autor Matty09, 11.03.2010
Přečteno 331x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Ejí, Sidonie89, Zefi, Lucije, labuť, CULIKATÁ, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí