Naivní

Naivní

Anotace: zčastí o tom jaka jsem

Nemůžu si pomoci.
Jsem strašně naivní.
Tebe si idealizují.
Jsem cela v tvé moci.

Strašně moc si přejí,
Přejí, aby ses mi vrátil,
Abys můj smutek rozpustil,
Aby jsi mi dal přednost před ní.

Je mi příšerně,
Jen ztěžka se ovládám.
Svým pocitům podléhám.
Bez tebe to prostě nezvládám.

Prosím, vrať se mi.
Udělám, co budeš chtít,
Jen, abych mohla s tebou byt!
Milují tě, lásko, věř mi!
Autor narcisie, 05.11.2004
Přečteno 624x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí