Usínám s tebou.

Usínám s tebou.

Anotace: ...

Nad mojí postýlkou
něco se vznáší,
to andělé z nebes
lásku mi snáší.

Pak ve snech si žiju
s pocitem slasti,
po zaznění tónu
jsem opět v pasti.

I přes to, že usínám
v postýlce sám
jsem skutečně vděčný,
že ve snech Tě mám.

Teď ležím a čekám
na dnešní sen,
tiše jen doufám,
že Ty budeš v něm.
Autor Pučik, 14.03.2010
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: PPetrushka, Vampire angel, ilona, FrankieLamprt, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí