Nechceš se vrátit?

Nechceš se vrátit?

Anotace: o promarněné príležitostí...

Svou příležitost jsem promarnila.
Tvou lásku jsem ztratila.
Velmi jsem toho po tobě asi chtěla.
A sama se dost nesnažila.
Nestihla jsem se přizpůsobit.
Ukázat svojí pravou tvář.
Neměli jsme dost času na poznání.
Nechceš to napravit?
Nechceš se vrátit?
Myslíš, že tak jsi šťastnější?
Miluje tě jako já?
Myslíš, že má ráda tvoje chyby?
Nebo jen chce s NĚKÝM býti?
Nechceš se vrátit?
Napravit naše chyby?
Autor narcisie, 05.11.2004
Přečteno 1205x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (12x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí