Bez jména

Bez jména

Anotace: Vzpomínka na Lásku

Slyším proudy jemných hlasů
vnímám slova bez úžasu
chorál jara slyším znít.

Ztrácí pocit z vůně těla
už vzpomíná jen na anděla
se kterým tu mohl být.

V tichu našel vůli snění
už jen přítel smutek změní
v rozjasněnou dobrou tvář.

Přítel vnímá vůni těla
přines mu lék na anděla
z jeho očí plyne zář.
Autor tucnak, 05.11.2004
Přečteno 642x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí