Jablečná mísa

Jablečná mísa

Anotace: Tři jablka.

Chodím kolem tebe
jak kdybys byla
ovocnou mísou
z dalekého ráje
krásného Madagaskaru

co ti jen říct
usmát se na tebe
povědět ti co cítím
ale mlčím
raději mám ruce
špinavě čisté
barvami
od tří barevných jablek

maluji mísu
plnou jablek
tak lehce

vzniká jedinečném okamžiku
v mém soukromém ateliéru
mého snění

mlčky
sleduji tě
jak si hraješ s vlásky….
Autor Vlk v rouše, 22.03.2010
Přečteno 417x
Tipy 45
Poslední tipující: malá slečna, lucajda89, Barčik2, Demedalex, Boudicca, Verena, dream in emptiness, slečna.závist, Juan Francesco de Faro, ilona, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jablečná, lehká, měkká a citlivě krásná

28.03.2010 21:32:00 | Verena

a tak jemná až to bere dech.. st

22.03.2010 20:13:00 | zelená víla

někdy jsou slova nedosažitelná... ST

22.03.2010 17:33:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí