Kdo..

Kdo..

Anotace: .. kdy

Kdo kdy snad více chtěl
hřát se v něm stále
mít plazma hvězdných těl
plout co nejdále
do středu ke srdci
jež nerotuje
teprve ve Slunci
chápu, proč tu je
nejvyšší teplota
sluneční lásky
proud šípů Erota
div svatojánský
magii těch paprsků
zná neomylně
Tvé srdce z pamlsků
nej-sweet nemine
dohledá, najde jej
a pak - co bude?
Tvé lásky zloděje
Tvé srdce rudé
ať Slunci nevrací
už nikdy více..
(máš z básně legraci
psané při sirce?)
Autor Petbab, 22.03.2010
Přečteno 333x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, stmivani.na.lepsi.casy, ilona, Holis, labuť, Kubino 2, enigman, Mbonita, zelená víla, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí