Až vzájemně se budem mít

Až vzájemně se budem mít

Anotace: láska je holt láska. :-)

V objetí z hedvábí topit se toužím
a Tobě při tom dívat se do očí
s něžnými doteky prožít den dlouhý
ukrýt Tě celičkou do mého náručí.

Utečem do světa kde vládne láska
jen my dva jako jedno tělo
ať v našich srdcích oheň praská
a vše kolem by oněmělo.

S Tebou jsem králem s velkou mocí
když pot Ti stéká po zádech
my proletíme celou nocí
a navzájem si vezmem dech.

Celou Tě zlíbám malá slečno
a pak se děj co budeš chtít
klanět se bude nekonečno
až vzájemně se budem mít.
Autor Frosty28, 22.03.2010
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: šuměnka, Maryje..., Kapka, Charentan, slečna.závist
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a navzájem si vezmem dech
a navzájem se budem mít
zastav tu chvíli, žádný spěch
ten okamžik chci zachytit :)

nádherná!

20.04.2011 12:57:00 | šuměnka

Co to je? Ty mi mluvíš z ... , Ivanoviči!

10.04.2010 21:27:00 | Charentan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí