Láska je Kurva!

Láska je Kurva!

Anotace: .....

Jazykem kroužíš na mém krku
Od slasti už jen pár kroku
Pomaloučku sundáš moje tričko
A políbíš mě na mé víčko


Knoflík u mích kalhot jde lehce
náhle mé tělo vydává signáli,že tě moc chce
Nařadu příjde už jen spodní prádlo
tvoje sebevědomí přečasně vyroste,že to zvládlo


Položíš mě na postel plnou ruží
Mé srdce po tobě nemilosrdně touží
Spodní ret si stisknu zuby
Abych umučela ty zvuky co rvou se mi s pusi


Přivedeš mě na pokraj mojí Extáze


Pak když si dosál svého šel si pryč
u srdce mě zabolí jak kdybys na něj vzal bič
Víckrát už se mi neozveš,nezavoláš,nepozdravíš
dáváš mi jen najevo jak moc se svou výhrou bavíš


Náhle vidím tě s jinou,jak naní zkoušíš ty samé triky
mám pocit,že svět se mi hroutí ,zbyli mi už jen vzliky
a Na tvuj šeredný náramek
přibyl další korálek
Autor Snilek.holka, 23.03.2010
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí