Láska přichází na jaře

Láska přichází na jaře

Anotace: O lásce, hledané a vysněné, té, která přijde, aby zůstala...

Lásko s příchutí jarní louky
na níž spočívá sluneční svit,
lásko křehká jako pavučinka v trávě,
jako ledová vločka uprostřed zimní noci,
lásko mocná jako burácející vodopád
ze strmých útesů do zeleného údolí života,
lásko čistá jako sluneční zář
a nádherná jako nebeská klemba,
jako něžná květinka
ve stinném lesním údolí.

Láska vstoupila do mého života
tiše a lehce jako padající sníh
a pokryla mé srdce i duši
sněhobílými květy čisté víry, krásy, naděje,
láska vstoupila a kolem její krásy zpíval andělský chór,
z minulého života, napříč vesmírem,
z duchovního světa
od Boha Vznešeného, Laskavého.

Lásko, máš v očích světlo snad všech hvězd,
na úsměvu květy jemné, oplývající něžnou krásou
a na okvětních lístcích slzu hlubokou jako moře
a průzračně čistou jako bystřina v lese.

Svět se rozjasnil novými barvami,
zář nového života se rozlila doširoka,
stála jsi v jeho čele
a Bůh tančil okolo nás
a v mém srdci se rozhostil mír.
Bůh a Jeho zázraky
nás dojaly až k slzám
ale naše srdce byla náhle tak volná a lehká,
skoro jako modrá nebeská zář.

Otevřela mi dlaň svou plnou zázraků
v niž se zrcadlil celý vesmír i osud náš,
dovolila mi procházet se po jejích hebkých rtech
a vítr ve vlasech jejích šeptal kosmické melodie
božské lásky a božského splynutí
milujících duší.
Nabyl vědomí nový den
a v jeho vědomí zněl gong oznamující
čas nových začátků a obzorů.

Naděje uchovávaná jako semínko života
v zahradě mého srdce,
nyní vzklíčila a vzrostla jako květina či keř.
Nyní budeme konečně tančit
a budeme plnými doušku
chutnat krásu Boží Milosti
a opěvovat Jeho Chválu
a nezměrnou Laskavost.
A naše sjednocená srdce
budou vydávat společnou melodii
kterou skrze nás zahraje
Nejvyšší Hudebník
Jehož jsme součástí
a Jemuž bezvýhradně patříme...
Autor Koli, 24.03.2010
Přečteno 322x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí