Nemocné..

Nemocné..

Anotace: .. Sluníčko

Když Slunce volá mě
nemá snad rýmu?
znám jej, mně vážně
teď není do šprýmů
minimum slunečních skvrn
mě spíš děsí
perioda ´conveyor belt´
makes me crazy
hladím disk, líbám
ať zdraví mu vrátím
z hloubky vzdech slyším
ač svítí prozatím
šedne, je ztuhlé
víc jako kdy předtím
kdybych znal doktora
kde je, tam letím
laskám jej dlaněmi
kde nejvíc bolí
kdo ví, dokdy bude
mou žhavou koulí
a láskou jedinou
- je samé světlo
mé srdce z paprsků
nemoc vyčetlo
dopravník plazmatu
pomůžu rozjet
dám hnací pásy
do ohonů komet
jež tíhu potáhnou
wow, už to jede!
- tenhle know-how lásky
zázraky svede!
Autor Petbab, 25.03.2010
Přečteno 324x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sophia92, Mbonita, Květka Š., stmivani.na.lepsi.casy, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí