Čokoládový smutek

Čokoládový smutek

Anotace: :)

Opřu svůj žebřík o Měsíc
to abych dosáhl na nebe
lehce pak tiše spočítám
kolik hvězd svítí tu na Tebe.

Všechny je vezmu za svědky
těžko pak budeš se vzpírat
lásku nám potom dosvědčí
s Venuší budem si zpívat.

Láska je jedna z možností
jak šťastně ukrátit roky
někdy však bývá žalostí
co v duši zanechá broky.

Mysl je plná neštěstí
proto Tě lásko rád vídám
hledám svou pravdu v neřesti
když mléčnou čokošku snídám.

Nenech mě spadnout tu z nebe
má váha táhne mě k zemi
samota smutkem mě žere
s Tebou jsem ovšem jak v nebi.
Autor Ďábel sám, 25.03.2010
Přečteno 437x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, lovelienka, isisleo, CULIKATÁ, Mbonita, Raziel PsyDearth Characith, Agniezka, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďáble-je hezká:-)

26.03.2010 09:45:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí